Algestop 'Akvarium'

  • Kr. 366,00

  • Eks. MVA: Kr. 292,80
 (0 omtaler)
  • Leverandør: BioPlant
  • Varenummer: VMH550080
  • Lagerstatus: På Lager
- +

Algestop 'Akvarium'

Inneholder: 10 kapsler med biologisk middel til behandling av totalt 250 liter akvarievann.

Algestop 'Akvarium' er en videreutvikling av produkt som den engelske bedriften ‘Viresco’ i sin tid opprinnelig utviklet for å forebygge sykdom i oppdrettsanlegg. En svært viktig bivirkning av det dette produktet var at vannet var klarere og alger gradvis ble redusert. Det er imidlertid observert tilfeller der noen arter av trådformede alger ikke blir utkonkurrert. Anbefales ikke for saltvannsakvarier, da mulig konkurranse om næringsstoffer med koraller er ikke undersøkt .

Testvinder i 'Koi Ponds & Garden' Magazine

Bruksanvisning:

  • 1 tablett til 25 liter akvarievann.
  • Gjøres klar i et glass med vann fra akvariet.
  • Tablettens 2 kapsler rives fra hverandre, og innholdet tilsettes i glasset med akvarievann og la det stå i 6-10 timer i romtemperatur.
  • Etter 6-10 timer i romtemperatur tilsettes oppløsningen i akvariet og fordeles ved hjelp av omrøring eller akvariets pumpe.

Algestop ‘Akvarium' er ikke skadelig for fisk, planter, dyr eller mennesker.


Før behandling Etter behandling

Virkemåte:
Mikroorganismene i Algestop «Akvarium» er spesielt utviklet til akvarier. Mikroorganismene er bedre å oppta næringsstoffer fra vannet i akvariet en algene, og vil derfor gradvis forbedre akvarievannet med at de bryter ned nitrogen og redusere fosfor i både vann og slam på bunnen og på sidene.

Når algebelegg og trådformede alger oppstår i akvarievannet, tilsettes Algestop ‘Akvarium’ . Etter at Algesstop ‘Akvarium’ er tilsett akvariet vil algene få mangel på næringsstoffer, noe som senker algens vekst. Hastigheten i alge reduksjonen, er avhengig av mengde næringsinnhold som er i vannet fra starten av behandlingen. På lavt næringsinnhold (10-20mg NO3/ L.) ses begynnende klarning av vannet først etter 4-5 uker, men ved høyere næringsinnhold i vannet fra starten av vil det ta flere uker. Derfor kan det være nødvendig å fjerne alger i den første periode etter behandling, men her etter ses det betydelig mindre alger og klarere vann. Temperaturen påvirker også effekten. Bakteriene i Algestop «Akvarium» går i hvilemodus når temperaturen er under 10 °C. Over 10 °C begynner de å bli aktive, men ved 19-25 °C fungerer de optimalt. Bakteriekulten skaper et sunnere miljø for fiskene i akvariet og reduserer faren for sykdommer.

FRAKTFRITT LEVERT:
Vår logistikk partner leverer din ordre direkte hjem i din postkasse og alle produkter i denne kategorien leveres fraktfritt. Vi har satset på å levere effektivt og enkelt. Da nyttedyrene er en ferskvare og produseres på bestilling leveres disse ordrene 1 gang i uka.
Varen(e) må være bestilt og betalt innen fredager kl. 12:00 for levering fredag påfølgende uke.

Skriv omtale

Merk: HTML støttes ikke!
    Dårlig           Bra
Captcha

FRAKTFRITT LEVERT:
Vår logistikk partner leverer din ordre direkte hjem i din postkasse og alle produkter i denne kategorien leveres fraktfritt. Vi har satset på å levere effektivt og enkelt. Da nyttedyrene er en ferskvare og produseres på bestilling leveres disse ordrene 1 gang i uka.

Bestilling og levering:
Varen(e) må være bestilt og betalt innen fredager kl. 12:00 for levering innen fredag påfølgende uke, det kan skje at varen blir levert rett over helgen, dette skal ha lite og si for nyttedyrene.

Eksempel:
Bestiller du fredag før klokken 12:00 uke 10. vil varen vanligvis være levert i postkassen innen fredag uke 11.

NB: det er ikke angrefrist på slike "ferskvare" produkter.

Tagger: Plantevern

Relaterte Produkter