Bladlus-snylteveps

  • Bladlus-snylteveps
  • Kr. 385,00

  • Eks. MVA: Kr. 308,00
 (0 omtaler)
  • Leverandør: BioPlant
  • Varenummer: VM550600
  • Lagerstatus: På Lager
- +

Bladlus-snylteveps (Aphidius colemani)

Er primært til bekjempelse av Ferskenbladlus og Agurkbladlus på planter. Flaske med Bladlusmumier med Aphidius colemani og sagflis. Inneholder ca 500 stk.

Bruksområde:
Planter som f.eks. agurk, tomat, paprika, kryddervekster, salat, bærvekster og prydplanter) i veksthus og tunnel.

Bladlus
Det finnes flere hundre arter av bladlus i den norske naturen. De angriper stort sett alle plantearter, man det er som regel ikke mer enn en håndfull bladlus arter som angriper planter i veksthus osv.

Bladlus er som oftes grønne men kan variere i fargen fra grønn, rød til sort. De er 1-3mm lange og oftest uten vinger. Men enkelte individer danner vinger under gitte omstendigheter. Bladlus suger plantesaft, og sitter helst på undersiden av det nedre blad, eller i toppskudd.

FRAKTFRITT LEVERT:
Vår logistikk partner leverer din ordre direkte hjem i din postkasse og alle produkter i denne kategorien leveres fraktfritt. Vi har satset på å levere effektivt og enkelt. Da nyttedyrene er en ferskvare og produseres på bestilling leveres disse ordrene 1 gang i uka. Varen(e) må være bestilt og betalt innen fredager kl. 12:00 for levering fredag påfølgende uke.

 

 

Skriv omtale

Merk: HTML støttes ikke!
    Dårlig           Bra
Captcha

FRAKTFRITT LEVERT:
Vår logistikk partner leverer din ordre direkte hjem i din postkasse og alle produkter i denne kategorien leveres fraktfritt. Vi har satset på å levere effektivt og enkelt. Da nyttedyrene er en ferskvare og produseres på bestilling leveres disse ordrene 1 gang i uka.

Bestilling og levering:
Varen(e) må være bestilt og betalt innen fredager kl. 12:00 for levering innen fredag påfølgende uke, det kan skje at varen blir levert rett over helgen, dette skal ha lite og si for nyttedyrene.

Eksempel:
Bestiller du fredag før klokken 12:00 uke 10. vil varen vanligvis være levert i postkassen innen fredag uke 11.

NB: det er ikke angrefrist på slike "ferskvare" produkter.
Tagger: Plantevern

Relaterte Produkter