Ofte Stilte Spørsmål

Frakt

Vi sender med stort sett pakker med PostNord, ønsker du vi sender med Posten/Bring må du gi oss beskjed om dette. Når det gjelder "Pakke i postkassen"  så er det Posten/Bring som distribuerer disse for PostNord.

"PostNord MyPack Collect": leveres til hentested, hvor du selv må hente pakken. Hjem levering kan bestilles hos postnord etter den er sendt fra oss og før den levers til utleveringssted.

Nei, vi sender ut varer fortløpende, og alt etter hvor du bor i landet, så pleier det ikke ta mer enn 2 - 3 dager.

NEI, du kan enkelt gå til din handlevogn i stedet for å gå til kassen direkte, her vil du finne valget "Beregn Frakt", Her taster du inn Land, Fylke og Postnr og klikker "Få pristilbud", da vil du få opp alle frakt metoder vi kan tilby for og levere din ordre.

Vi anbefaler at du laster ned appene til Posten Norge og PostNord for å følge med ordren din, det er ditt ansvar og følge med og hente ut ordren når den er ankommet utleverings stedet. Om pakken kommer i retur til oss, så kan vi sende denne på nytt, men må da ha dekning for returfrakten + ny frakt til deg. Så det lønner seg og følge med.

Posten Norge - For Android - For IOS

PostNord - For Android - For IOS

Ordre

Det er veldig viktig at adressen stemmer overens med navnet på sendingen, gjør det ikke det så får vi ofte pakken i retur. Det er og avgjørende at epost adresse og telefon nummer er korrekt så sjekk disse tingene først.

Du kan og ta kontakt med oss for spørsmål

epost: post@matoghage.no

Vi anbefaler at du laster ned appene til Posten Norge og PostNord for å følge med ordren din, det er ditt ansvar og følge med og hente ut ordren når den er ankommet utleverings stedet.

Posten Norge - For Android - For IOS

PostNord - For Android - For IOS

Da tar du bilde av pakken samt innhold og sender til oss, dette er fordi vi må dokumentere ødelagt innhold overfor transportøren for erstatnings øyemed.

JA det kan du, ved å klikke på denne linken og taste inn forespurt informasjon

Når du har valgt å betale med Faktura ved utsjekk, så er det Collector Bank som har overtatt fordringen i sin helhet.

Du kan kontakte dem her:

Telefon: 21 89 63 20

Epost: contactcenter@collectorpayments.no

Retur & Angrefrist

Du sender varene enkelt til:


MEKKERS HANDEL
Storehamn 25
4160 Finnøy


HUSK at retur må avtales med oss først og eventuelt angreskjema må sende oss via epost til post@matoghage.no

Uavhentet pakke er ikke en godkjent retur og gebyr vil påløpe. Kunde står for eventuell retur frakt.