Mat & Hage

Vil tilby, -etter beste evne- naturlige, økologiske og miljø riktige varer til hage såvel som rene produkter til mat og kjøkken.

Det er viktig for oss og være ett lite bidrag til å ta vare på dem gode norske tradisjoner når det gjelder råvarer og den gamle "bruks" hagen, der maten og hagen henger mere sammen, slik den gjorde for noen generasjoner siden. Dette har vært en del av motivasjonen til at vi startet opp nett butikken Mat & Hage.

Som ett lite slag for miljøet vil vi forsøke og gjenbruke så mye emballasje som mulig, det vil si at vi gjenbruker emballasje som vi får varer i, i den grad det er mulig.

Vi vil jobbe hardt for opprettholde førsteklasses service, god kvalitet i alle ledd og skape trygghet for våre kunder.

Vennlig hilsen
Mat & Hage

En avdeling av MEKKERS HANDEL
Finnøyvegen 388, 4160 Finnøy
post@matoghage.no
Organisasjonsnummer: NO 976 597 060 MVA

Se forøvrig siden med "Ofte Stilte Spørsmål" (FAQ)

Service, Kvalitet og Trygghet.


ORDRE (PRIVAT og BEDRIFTER)

Har du ukurant ordre eller ønsker og gjøre kjøp som ikke kommer gjennom ustsjekk på grunn av vekt (+100kg) o.s.v., ta bare kontakt med oss så ordner vi med detaljene og handelen manuelt.

Bedrifter og forhandlere bes uansett ta kontakt for større uttak og spørsmål.

epost: post@matoghage.no


FRAKT

Mat & Hage tilbyr gratis frakt hvis du handler for over kr. 2499,- Dette beløpet blir oppdatert automatisk etter hvert som du legger varer i handlekurven og når beløpet er nådd vil valget "Gratis Frakt" dukker opp ved utsjekk. Gratis frakt tilbudet gjelder ikke ukurante ordre eller firma ordre som behandles manuelt.

Produktene sendes med PostNord eller Posten, avhengig av bestillingens størrelse, verdi og valg. Du varsles på epost når ordren din sendes.

Mottar du “Servicepakke” får du varsling når den kan hentes på ditt nærmeste postkontor eller post-i-butikk. Mottar du “Pakke i postkassen” får du sendingen rett i postkassen eller hentemelding hvis sendingen er for stor for din postkasse. Pakke i postkassen har RFID sporing.

Uavhentede/Retunerte ordre belastes returfrakt og ett merkostnads gebyr på 250,-, der angrefrist ikke er avtalt. Angrefrist MÅ avtales først, det holder ikke bare sende pakken med med angre skjema inni, all returfrakt blir belastet kunde.

Vi tar ingen ansvar for returnerte pakker på grunn av feil telefonummer, epostadresse eller adresser oppgitt av kunde.

Kort leveringstid, vanligvis 1 virkedag (+ postgang).

Se forøvrig “Ofte stilte spørsmål”


BETALING

Mat & Hage aksepterer vanlige betalingskort og tilbyr sikker og gebyrfri betaling med løsning via våre samarbeids partnere Bambora, Vipps og PayPal (egen PayPal konto er ikke nødvendig). Hos kan du også velge Faktura eller Delbetaling, alle valgene blir tigjengelige ved utsjekk. Alle priser er oppgitt i Norske Kroner (NOK)

Ingen kort/betalings detaljer blir lagret hos Mat & Hage