Natron - Natriumbikarbonat (NaHCO3)

  • Natron - Natriumbikarbonat (NaHCO3)
  • Kr. 72,00

  • Eks. MVA: Kr. 62,61
 (18 omtaler)
  • Varenummer: PK100436
  • Lagerstatus: På Lager

Alternativer:

- +
Bruksområder for Natron199.81KB Download

Natriumbikarbonat - NaHCO3 (Natron)

Denne typen natron er ikke for innvortes bruk, -for innvortes bruk, se Natron 1 kg -men denne kan brukes til alt annet natron ellers brukes til og det er ikke lite!

Natron er ikke bare billig i bruk, men miljøvennlig og har utallige bruksområder utover å være et hevemiddel i bakst. Denne varianten kan klumper seg litt da den ikke inneholder noe form for anti-klumpe middel, det gjør selvfølgelig ikke noe og er det bare kna dem opp, dem vil uansett umiddelbart løse seg opp i vann.

Les mer om Natron i bloggen

Natron, natriumhydrogenkarbonat eller natriumbikarbonat, NaHCO3 er et hvitt pulver som også brukes av gartneren for å stabilisere pH i blandt annet næringsoppløning, bladspray, jorda og mye mer. Blir også brukt i landbruket for å bekjempe meldugg (Mildew)

Sopp og lignende:
Natron blir også brukt mot sopp og lignende der en blander i forhold: 1ts natron til 1 liter vann. Ofte brukt metode for å begrense / fjerne sopputbrudd på plantene dine.

Larver og skadedyr:
Natron blir også brukt for å begrense / fjerne skadedyr på nytteplanter som kål, brokkoli og lignende ved å blande like mengder natron og mel, som så drysses tynt over veksten.

Blomster og andre planter:
Har du noen blomster / planter som trenger en mer alkalisk jord, som begonier og hortensia, kan du blande en teskje natron i vann og bruke dette til å vanne med.

Forpakninger:

  • 1 Kg
  • 2.5 Kg

Bulk produkt som vi pakker selv

Skriv omtale

Merk: HTML støttes ikke!
    Dårlig           Bra
Captcha

Tagger: tilsetning

Relaterte Produkter

Sist Sett