Spinn Rovmidd

 • Kr. 309,00

 • Eks. MVA: Kr. 247,20
 (21 omtaler)
 • Leverandør: BioPlant
 • Varenummer: VMH550002
 • Lagerstatus: På Lager

Alternativer:

- +

Dette produktet MÅ bestilles for seg selv eller sammen med andre levende nyttedyr (egen ordre) -KUN.

Du MÅ velge Ekspress over natten” for dette produktet, ellers står vi ikke inne for overlevelsen av rovmidden og du mister retten til reklemasjon m.m.

Inneholder ordren andre produkter enn levende nyttedyr blir den annullert av oss.

Spinn Rovmidd (Phytoseiulus persimilis)

Den mest effektive måten å bekjempe spinnmidd på!

Spinnrovmidden (Phytoseiulus persimilis) mot spinnmidd leveres i en flaske med spinnrovmidder fordelt i sagspon. Rovmiddene er 0,5mm stor og har en rød/orange kropp. Spinnrovmidden er en av de mest effektive nyttedyrene for bekjempelse av Spinnmidd. Enten kan spinnrovmiddene kjøpes etter et angrep er konstatert, eller de kan settes ut forebyggende i kulturen vis man har erfaring av årlig angrep av spinnmidder i plantekulturene.

Anbefalt klima

 • Optimal temperatur er fra 16 – 28 °C
 • Optimale luftfuktigheten er fra 75-85 %
 • Trives best i lys, unngå direkte sollys.

Anbefalt antall rovmidd pr. m2

 • Forebyggende: 8
 • Lett bekjempelse: 12
 • Kraftig bekjempelse: 20-50

Bruksanvisning:

Før flasken åpnes holdes den vannrett. Rull så flasken forsiktig rund slik at spinnrovmiddene fordeles jevnt rundt i beholderen. Åpne korken ved plantene, og dryss små porsjoner ut på oversiden av bladene på det aktuelle plantene.
Når man har porsjonert ut flasken på planten(e), festes flaske og kork på planten. Slik at resterende spinnrovmidder kan krype ut av flasken og korken. Merk deg at spinnrovmiddene også er fullt brukelige utendørs på jordbær, Bringebær osv.

Følg bekjempelsen:

Vi anbefaler deg å følge bekjempelsen hver 3. dag, undersøkes bladene ved og forsiktig vende dem og studere undersiden med en lupe. Er det røde Spinnrovmidder til stede på bladet, finner man som regel spinnmidder også, etter 2-3 uker vil spinnrovmiddene bekjempe spinnmidden. I perioder med varmt eller tørt klima kan spinnrovmidden hjelpes ved å spraye litt rent vann med fin dyse på oversiden av bladene, slik at fuktigheten stiger.

LEVERING:

Dette produktet MÅ bestilles for seg selv eller sammen med andre levende nyttedyr.

Du MÅ velge “Ekspress over natten” frakt ved utsjekk for dette produktet, ellers står vi ikke inne for overlevelsen av rovmidden og du mister retten til reklemasjon m.m.

Inneholder ordren andre produkter enn levende nyttedyr blir den annullert av oss.

Da nyttedyrene er en ferskvare og produseres på bestilling leveres disse ordrene 1 gang i uka. Varen(e) må være bestilt og betalt innen fredager kl. 12:00 for levering innen fredag påfølgende uke.

Skriv omtale

Merk: HTML støttes ikke!
    Dårlig           Bra
Captcha

FRAKTFRITT LEVERT:
Vår logistikk partner leverer din ordre direkte hjem i din postkasse og alle produkter i denne kategorien leveres fraktfritt. Vi har satset på å levere effektivt og enkelt. Da nyttedyrene er en ferskvare og produseres på bestilling leveres disse ordrene 1 gang i uka.

Bestilling og levering:
Varen(e) må være bestilt og betalt innen fredager kl. 12:00 for levering innen fredag påfølgende uke, det kan skje at varen blir levert rett over helgen, dette skal ha lite og si for nyttedyrene.

Eksempel:
Bestiller du fredag før klokken 12:00 uke 10. vil varen vanligvis være levert i postkassen innen fredag uke 11.

NB: det er ikke angrefrist på slike "ferskvare" produkter.

Tagger: Plantevern

Relaterte Produkter